Sylbol Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 (edited) Akwarium 60x30x30 Bojownik plus 2 samice. 10x neon inessa 4 x razbora klinowa 4x kirysek pstry 1x otosek 2x molinezja Molinezje jutro oddaje napewno bo to nie litraz dla nich a I strasznie mi obgrzyzaja roslinki;/ Zastanawiam sie czy reszta bedzie ok? Czy oddac tez razbory I dokupic jeszcze jakiegos kiryska I otoska? Pisownia! Edited March 3, 2014 by nemo130 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Na te Kiryski masz za małe akwarium.Jedno stado to max w tym akwarium, przy czym celuj w Razbory bo Neonki mają całkowicie inne preferencje temperaturowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylbol Posted March 3, 2014 Author Share Posted March 3, 2014 Szkoda mi oddac kiryski I neony..zreszta nie wiem czy teraz je przyjmna w zoologicznym ;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fishu300 Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Może wydaj je w dobre ręce np na jakimś portalu np na tablicy bądź u nas na forum ( Będzie dla nich lepiej ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylbol Posted March 3, 2014 Author Share Posted March 3, 2014 (edited) Dobry pomysł..chetnie bym zamieniła kiryski na inne ktore sie nadaja do mojego akwarium. Kiryski pigmeje? Czy inne?? Pisownia! Edited March 3, 2014 by nemo130 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fishu300 Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Pigmeje są do niewielkich akwariów więc wydaje mi się że tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylbol Posted March 5, 2014 Author Share Posted March 5, 2014 (edited) chciałanbym te pigmeje ale u nas w zoologu tylko te pstre maja... +1 za pisownię! Edited March 6, 2014 by nemo130 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts