Millvaukee Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Witam, jaki pokarm przygotowany w domu (jaki, w jakiej ilości, jak przygotowany) można podać skalarom, gurami całującym, mozaikowym, marmurkowym, kosiarkom, zbrojnikowi i glonojadowi żółtemu? Czy podając jakieś mięsko nie zaszkodzę tym które wolą roślinki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.Agassiza Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Gotowany kalafior. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millvaukee Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) A z mięska?. Można co do obsady? Edytowane 10 Sierpnia 2013 przez Gagatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mapet Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Mix z łososia (czy innej ryby morskiej) i morskich krewetek + ząbek czosnku + garść świeżego szpinaku + banan + słodka papryka + witaminy. Wszystko razem zmielić na papkę. Do zamrażalnika. I podajesz małe kawałki. Ryby się o to zabijają. Nie jedzą żadnego innego gotowego pokarmu chętnie jak to, może podobnie rzucają się na Artemię. Żadnego mięsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.Agassiza Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Czyżbyś testował ten mix na Twoich św.pamięci paletkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mapet Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Na tamtych też, na dzikusach z 90l i innych dzikusach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.Agassiza Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Spoko. Też lubię testy,a co ciekawe to co ja lubię to i one,ale niestety pepsi i chipsy im nie podchodzą , , . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millvaukee Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Jakieś specjalne obgotowanie np. łososia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.Agassiza Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Surowy. Może być też np.dorsz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mapet Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Tylko szpinak i paprykę trzeba sparzyć przed zmiksowaniem/zmieleniem. Ryby/krewetki morskie, ze względów na bezpieczeństwo pod względem pasożytów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.