nick1234 Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Witam, kupiłam niedawno nawozy na Allegro i otrzymałam w gratisie strzykawkę z korkiem (jak na zdjęciu). Sprzedawca wylewny nie jest i przy prośbie o wyjaśnienie co to i jak się tego używa napisał tylko: "To jest dyfuzor co2, niezbędny aby roślinki dobrze rosły. Proszę go zamontować w akwarium." No i co ja mam z tym zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahr Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Podłączyć to pod instalację co2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Norbi Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Na zdjęciu widać wyraźnie co to jest i do czego . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick1234 Posted July 10, 2013 Author Share Posted July 10, 2013 Podłączyć to pod instalację co2? Dziękuje czyli nie zrobię z tego użytku bo nie mam takiej instalacji Norbi - dla kogoś kto jest w temacie to może i zdjęcie mówi wszystko, dla mnie to strzykawka z korkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Temat został wyczerpany/ problem rozwiązany. Zamykam - jeśli chcesz temat kontynuować, coś dodać, nie zgadzasz sie z zamknięciem, proszę o kontakt z moderatorem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts