Profesor Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Znalazłem w akwarium coś małego spędza czas na szybach i czasem pływa jest wielkości małego ślimaka białe . Zdjęcia zrobić rady nie dam bo jest za małe jak na mój aparacik . Proszę o pomoc co to za żyjątko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fivix Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Czyżby to wypławki? Poczytaj o nich w internecie. Ryby powinny je zjeść-bynajmniej tak było u mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted April 29, 2013 Author Share Posted April 29, 2013 To nie to Luna: Pisownia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luna Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Wypławek? Oczlik? Małżoraczek? Wstaw zdjęcie a jeśli nie możesz to poszukaj na google fotki z czymś podobnym. Bez tego nie dojdziemy do żadnego konkretu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted April 30, 2013 Author Share Posted April 30, 2013 Ok Luna w sumie to jest tego kilka i wpływek chyba i jeszcze coś , moje pytanie brzmi czy to przeszkadza krewetkom jakoś . Link to comment Share on other sites More sharing options...
akwaman Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 Krewetkom nie może zaszkodzić nic oprócz: 1.Złych warunków w akwa 2.Zjedzenia przez większe ryby 3.Choroby 4.Zgniecenia, zmiażdżenia itp.itd. Na boku: u mnie w krewetkarium wyskoczyło mnóstwo małych czarnych żyjątek w dużym powiększeniu przypominających żuczki.Pojawiają się tylko na wiosnę i lato. Nie robią nic złego (na razie) . Twoje też raczej nic nie zrobią (na razie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts