Fivix Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Witam. Czy ktoś orientuję się gdzie w województwie Lubuskim jest skład kamienia lub miejsce, w którym można dostać kamienie do Malawi, ponieważ wolałbym nie korzystać z usług sprzedawców na alledrogo i kupować "w ciemno" ? EDIT! Wczoraj chyba do pierwszej w nocy szukałem, gdzie w Lubuskim jest jakiś większy skład kamienia i znalazłem stronę: http://dom-kamien-granit.pl. Mam zamiar wybrać się tam w przyszłym tygodniu, więc wtedy wystawie własną opinie. EDIT!2 Co do składu "dom-kamień-granit" jechałem dwa razy 50km po kamienie tylko po to, by Pan zamknął mi dwa razy przed nosem. Na szczęście 3 kilometry dalej miałem drugi skład-w Raculi. Pani w na składnie w Raculi bardzo miła. Pomimo śniegu pomagała mi wybierać kamienie, a następnie za 80kg kamienia podyktowała 20zł. Tylko dlatego, że interesuje się akwarystyką i ona szanuje takich ludzi. Polecam tamten skład. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts