NFSMW Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Cześć. Otóż miesiąc temu kupiłem korzeń mangrowca z zoologa, nie wkładałem go do ogólnego od razu bo nie tonął. Po tygodniu zaczął mi tonąć ale przy okazji zaczął strasznie barwić wodę, wystarczy 1-2 dni i woda jest w kolorze lekkiej herbatki. Dziś korzeń gotowałem dwa razy około 1h, woda czarna jak muł, no istny koszmar . Korzeń jest moczony od miesiąca, tonie ale cholernie barwi wodę w wielkim garczku, są na to jakieś sposoby ? czy tylko pozostaje czekać lub kupić inny? Chce go włożyć do ogólniaka, nie chce tam mieć BW Regulamin 6.1. Mapet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mapet Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 viewtopic.php?f=7&t=11051&p=107842#p107842 Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi