Skocz do zawartości

Korzeń.


 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

Otóż miesiąc temu kupiłem korzeń mangrowca z zoologa, nie wkładałem go do ogólnego od razu bo nie tonął.

Po tygodniu zaczął mi tonąć ale przy okazji zaczął strasznie barwić wodę, wystarczy 1-2 dni i woda jest w kolorze lekkiej herbatki.

Dziś korzeń gotowałem dwa razy około 1h, woda czarna jak muł, no istny koszmar .

Korzeń jest moczony od miesiąca, tonie ale cholernie barwi wodę w wielkim garczku, są na to jakieś sposoby ? czy tylko pozostaje czekać lub kupić inny?

Chce go włożyć do ogólniaka, nie chce tam mieć BW :P

 

Regulamin 6.1. Mapet

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

×
×
  • Dodaj nową pozycję...