damilio Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 Witam. Dostałem od Grzegorza zestaw roślin. I wśród nich znalazłem mały strzępek rośliny. Wydaje mi się że ją gdzieś już widziałem. Rośnie w kępach, robi taki ładny busz. Chyba widziałem ją w akwarium, które prezentował ten Japończyk/Chińczyk Takeso Mano czy jakoś tak. Roślinka aktualnie jakby się rozrasta, ma 3 nowe liście, i moje pytanie - co to za roślina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rainbow Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 Chyba wąkrotka białogłowa , ale troszke słabe zdjęcie i mogę się mylić. Napisz pw do Grzegorza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 Hygrocotyle sp.japan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
damilio Posted September 24, 2012 Author Share Posted September 24, 2012 No włąsnie Grzegorz też nie wie. Dlatego dąłem foto. I tak Sławku, oto mi właśnie chodziło, to to. Dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts