ja1 Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 kupiłem ja i wogule sie nie rusz nie je nie pływa (płynie po powietzre i zpowrotem na dno czemu tak jest czy da sie to zmenić Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuzi xD Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Jaką masz żabkę? Karlika szponiastego.Ja mam karlika i też tak robi (mam go już ok7miesięcy) Czasami sobie popływa ,nie masz się co obawiać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukix Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Kiedyś też miałem żabki w akwarium ogólnym i prawie w ogóle ich nie widziałem (raz na kilka dni). Teraz mam same żabki w osobnym akwarium i zawsze są widoczne. Pewnie boją się innych ryb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Pewnie należy do tych które prowadzą nocny tryb życia, więc jej zachowanie jast normalne, nie wiem jaki to gatunek. Najlepiej umieść jej zdjecie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gost Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 A tak poza marginesem: To ile kosztuja żabki??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukix Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 1,5 roku temu kosztowały u mnie 3zł, a teraz kosztują 4zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja1 Posted April 12, 2009 Author Share Posted April 12, 2009 ja mam w sosnowcu po 2.50 serio Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLB Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 czy można umieścić żabki w akwa, które ma ponad 70 cm wys.?? czy te żabki nie będą się męczyły? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukix Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 czy można umieścić żabki w akwa, które ma ponad 70 cm wys.?? czy te żabki nie będą się męczyły?Raczej będą się męczyły. 50cm to według mnie jest już dużo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts