GosiaDe Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 właśnie zamieniam moje 60 l na większe 112 lub 120 l chciałam się dowiedzieć czy filtr który mi się spodobał będzie do niego odpowiedni bo niestety w opisie piszą max. wielkość zbiornika 200-600l czy nie będzie za duży do moich 112 l http://www.allegro.pl/item561367740_fil ... atisy.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
mei Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Wydaje mi się, że będzie za mocny. Poza tym nie jest to jakaś dobra firma a sporo kosztuje. Poszukaj trochę słabszych filtrów z firm JBL, Eheim, TetraEX. pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
micechał Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Polecam filtr zewnętrzny TETRA EX700, jest trochę przewymiarowany ale z doświadczenia wiem, że nie będzie za duży. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GosiaDe Posted March 4, 2009 Author Share Posted March 4, 2009 no wszystko fajnie tylko chciałam coś od razu z lampą UV a nie znalazłam nic takiego tylko ten , nie wiem czy nie wyjdzie mi drożej kupić JBL lub TATRE i do nich lampy osobno tu mam wszystko razem.Pomocy nie znam się na tym a naprawdę mi zależy na innej aukcji napisali że pasuje od 112 do 400 l i już nie mam pojęcia co robić Link to comment Share on other sites More sharing options...
micechał Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Obawiam się, że nie znajdziesz tak małego filtra z zintegrowaną lampą UV. Przynajmniej ja nie znam takiego produktu. Nie polecam kupowania urządzeń nieznanych firm. W ostateczności zostanie Ci osobno filtr i osobno UV. . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts