michualex Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Cześć miśki Tak jak w temacie nie pamiętam kogo to było a chciałem znajomym pokazać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 No cóż, nietypowa prośba. Widziałem kiedyś, na nano-reef, było tam 2000, albo 4000l, nawet już nie pamiętam, założone przez kogoś kto myślał że akwarium można sobie "kupić" bez większej wiedzy. To morszczak, grube dziesiątki tysięcy poszły w błoto... ale nie ważne, wiem że takie zdjęcie tam jest, coś w tym stylu: http://www.pet-happy.com/wp-content/upl ... eaning.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
michualex Posted August 29, 2011 Author Share Posted August 29, 2011 No cóż, nietypowa prośba. Widziałem kiedyś, na nano-reef, było tam 2000, albo 4000l, nawet już nie pamiętam, założone przez kogoś kto myślał że akwarium można sobie "kupić" bez większej wiedzy. To morszczak, grube dziesiątki tysięcy poszły w błoto... ale nie ważne, wiem że takie zdjęcie tam jest, coś w tym stylu: http://www.pet-happy.com/wp-content/upl ... eaning.jpg ale to u nas na forum było. Akwarium było świeżo zalane (mętne) i ktoś miał głowę do szyby tak jak zbrojnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazik Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 No to był: sławek121 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger1317 Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 viewtopic.php?f=22&t=35686 Link to comment Share on other sites More sharing options...
michualex Posted August 29, 2011 Author Share Posted August 29, 2011 No to był: sławek121 dzięki wielkie. Powiedz mi w Lesznie gdzie sie zaopatrzasz? U Burlagi czy u Przema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazik Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Na niepodległości a nie wiem kto tam jest szefem U Ryszarda i Ewy xD tak na karcie mam napisane W "egzotyka" Link to comment Share on other sites More sharing options...
michualex Posted August 29, 2011 Author Share Posted August 29, 2011 Na niepodległości a nie wiem kto tam jest szefem U Ryszarda i Ewy xD tak na karcie mam napisane W "egzotyka" hehe Ryszard Bremski. Muszę do nich wskoczyć po endlerki. W lesznie chyba największy wybór mają wszystkiego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazik Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 A skąd jesteś ? A endlerków teraz nie maja chyba bo nie widziałem ale jutro idę do nich Link to comment Share on other sites More sharing options...
michualex Posted August 29, 2011 Author Share Posted August 29, 2011 A skąd jesteś ? Widziszewo ale do koniora chodzę. Ostatnio rok Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazik Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 A endlerków teraz nie maja chyba bo nie widziałem ale jutro idę do nich. Do koniora to cię nie będę znał xD A ty co masz za baniaczek i co w nim jest ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts