Jayix Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Siemka, niedawno ustaliłem sobie obsadę do akwarium 60l i chciałbym sie spytać czy jest ona dobra. 10xneon Inessa 2+4 Zmienniak plamisty Harem Prętnika karłowatego 6 otosków ten tasiemiec różni sie tym że ja nie proszę o wymyślenie tylko o potwierdzenie czy rybom będzie dobrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dżonson Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Raczej w porządku ale wydaje mi się ze albo zmienniak albo prętnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jayix Posted August 7, 2011 Author Share Posted August 7, 2011 Przecież one są bardzo łagodnymi rybami Link to comment Share on other sites More sharing options...
auch78 Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Prętniki są czasami agresywne w czasie tarła . Obsada jest bardzo dobra . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jayix Posted August 8, 2011 Author Share Posted August 8, 2011 To jeszcze ponad tydzień i rybki....a rozmnożyć prątników raczej mi się nie uda Edit gdybym edytował nikt by nie zauważył nowego posta Co myśicie o proporczykowcach??? Bardzo ładne ryby, nadaja sie do takiej obsady? Jeżeli nie to jakie ryby mam nie brac pod uwagę z poprzedniej listy? No i trudno Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegrzół Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Parka dobranych prętników + 10 neonów innesa. Reszta odpada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Parka dobranych prętników + 10 neonów innesa. Reszta odpada. A czemu odpadają otoski? I czemu parka a nie harem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jayix Posted August 10, 2011 Author Share Posted August 10, 2011 Emmm...dokładam się do pytania Rafała...a czy mogę liczyć na płatki? Choć 1 harem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Harem platek tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jayix Posted August 10, 2011 Author Share Posted August 10, 2011 To super...jeszcze tylko 1 tydzień Żeby nie zakładac nowego tematu możecie mi ustalić jadłospis dla tych rybek mandy29: W tej sprawie proszę założyć nowy temat w odpowiednim dziale. Ten temat zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegrzół Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Parka dobranych prętników + 10 neonów innesa. Reszta odpada. A czemu odpadają otoski? I czemu parka a nie harem? Pomyłka przepraszam Rafi 200 masz rację. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jayix Posted August 10, 2011 Author Share Posted August 10, 2011 pewnie sobie z kosiarami pomyliłeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts