Nikodem Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 Witam forumowiczów, Mam jedno pytanie odnośnie co do filtracji krewetkarium. Chodzi mi o to czy mogę stosować ceramiką, mam krewetki Red Cherry duże i małe. Czy im to nie zaszkodzi? Pozdro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 Czemu miały by zaszkodzić. Wątpię żeby zmieniały parametry wody a jak już to raczej minimalnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikodem Posted July 12, 2011 Author Share Posted July 12, 2011 Ok dzięki, wolałem się upewnić.... Temat do zamknięcia.... Pozdro.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziki Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 hallo Pytanie jaką te ceramikę masz. Mi się raz trafiła felerna która w 200 l baniaku podbijała mi twardości o 10 stopni. Jeśli dokupujesz ceramikę to musisz profilaktycznie przez jakiś czas sprawdzać parametry wody. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts