karakul23 Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 Mam pytanie jakie rybki można mieć w akwarium 25l??? Proszę o odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yayami-omate Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 Mam pytanie jakie rybki można mieć w akwarium 25l??? Proszę o odpowiedź. Tutaj masz viewtopic.php?f=39&t=19607 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karakul23 Posted June 26, 2011 Author Share Posted June 26, 2011 dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsiaK13 Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 A może zamiast rybek stadko karlików szponiastych i kilka jakiś ładnych krewetek? + ślimak? Sama myślę nad takim zestawem bo rybek do 25 l dużo to Ty nie wciśniesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karakul23 Posted June 26, 2011 Author Share Posted June 26, 2011 no wiem właśnie ale najbardziej mi się chyba podobają gupiki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 No to daj 1+3/4 i będzie ok. Jeśli nie chcesz młodych to możesz dać tam z 5 samców i tyle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karakul23 Posted June 26, 2011 Author Share Posted June 26, 2011 rozmawiałam o tym ze starszym bratem i powiedział że najwyżej małe można sprzedać w sklepie zoologicznym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 No to możesz dać te samice. Harem 1+3/4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robak_bdg Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 rozmawiałam o tym ze starszym bratem i powiedział że najwyżej małe można sprzedać w sklepie zoologicznym Wątpię aby chcieli od Ciebie kupić młode Gupiki. One się bardzo szybko rozmnażają, że w zoologach sami sobie hodują żeby kasy nie tracić od kupowania u prywatnych osób. Chyba że masz znajomości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karakul23 Posted June 26, 2011 Author Share Posted June 26, 2011 noo raczej tak zrobię tylko nie wiem który gatunek gupików bo ich jest kilka jeśli możecie to dajcie zdjęcie i nazwę gupika....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karakul23 Posted June 26, 2011 Author Share Posted June 26, 2011 rozmawiałam o tym ze starszym bratem i powiedział że najwyżej małe można sprzedać w sklepie zoologicznym Wątpię aby chcieli od Ciebie kupić młode Gupiki. One się bardzo szybko rozmnażają, że w zoologach sami sobie hodują żeby kasy nie tracić od kupowania u prywatnych osób. Chyba że masz znajomości. no tak ale jak patrzyłam to nie mieli ich za dużo to może kupią ale jak nie to nie wiem co zrobić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robak_bdg Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 noo raczej tak zrobię tylko nie wiem który gatunek gupików bo ich jest kilka jeśli możecie to dajcie zdjęcie i nazwę gupika....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karakul23 Posted June 26, 2011 Author Share Posted June 26, 2011 no właśnie jak patrzyłam to oni mają tylko Gupiki "Pawie oczko" i nawet bardziej mi się one podobają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robak_bdg Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 no właśnie jak patrzyłam to oni mają tylko Gupiki "Pawie oczko" i nawet bardziej mi się one podobają No to jak chcesz mieć młode to kup 1+3 a jak nie to 3/4 samce i już. Do tego z 3Krewetki RC i będzie dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 Do tego z 3Krewetki RC i będzie dobrze. :zamieszany: Rc to zwierzątka stadne, więc fajnie by było kupić więcej sztuk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robak_bdg Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 Do tego z 3Krewetki RC i będzie dobrze. :zamieszany: Rc to zwierzątka stadne, więc fajnie by było kupić więcej sztuk. Ale po krótkim czasie i tak się rozmnożą i będzie ich plaga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 A jak trafi na same samice czy samce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robak_bdg Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 Niech powie sprzedawcy aby jej wyszukał do pary. Ja jak kupowałem krewetki do gościu mi dał nawet 2 w gratisie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 Niech powie sprzedawcy aby jej wyszukał do pary.Tia już to widzę. 90% sprzedawców nie rozróżni Ci samca platki od samiczki, a co dopiero krewetek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts