Jump to content

pilegnica meeka

Oliwer
 Share

Recommended Posts

niestety myślałem że chodz raz w rzyciu będę miał ffarta a jednak nie :( zakupiłem dwie pielegnice meeka jak były male ale wyszły z tego dwa samce ten wiekszy gania mniejszego czy mozna coś zrobić ???

to forum jest dziwne przecież był temat jakich pilegnic nie mozna trzymać w 112l i potam tam były jakie mozna mieć za :

pielegnice meeka miodowa i zebra

tak przeczytalem na naszym forum i sie tym zasugerowałem wiec nie wiem

• Administrator

że chodz, w rzyciu

dał tam tamtefo wiekszeglo, wdedy, samicce

pilegnic, potam

Tych słów nie rozumiem.

Google nic mi nie podpowiedziało.

Mam kupić enigmę aby to odczytać?

Za ortografię, brak wielkich liter itp czyli ogólnie za pisownię. Otrzymujesz "wyróżnienie".

To ja napiszę tak ta ryba dorasta do 11 cm. więc w typowym 112l będzie wyglądała nijako z powodu wielkości http://www.superakwarium.pl/pielegnica-meeka-id588.html. Gdy by miała nie więcej jak 8 cm. to tak ale rosną większe.Możesz je zostawić pod warunkiem że to będzie para a poza nimi w zbiorniku nie będzie innych ryb. viewtopic.php?f=2&t=32172&st=0&sk=t&sd=a&start=10

• Administrator

Ty musisz sie wyśmiewać z ludzi ? i co to jest normalne zachowanie na forum raczej nie

Skoro obowiązujące zasady, tłumaczenia, wyjaśnienia nie pomagają to TAK!! Jeżeli poprzednie zawodzą, to to jest jedyny sposób z tego co widzę aby do kogoś dotrzeć!

Ostrzeżenie za brak wielkich liter, Pl znaków. Czyli pisownia.

A zarazem wolne na 2 tyg.

Temat zamykam.

Jak wrócisz i będziesz chciał aby był kontynuowany to proszę o PW w tej sprawie do moderatora tego działu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...