przemek123 0 Posted June 17, 2011 Witam, chciałbym się zapytać czy ten zestaw będzie dobry. Pytam się ponieważ nie mam zielonego pojęcia o nawozach . To wszystko przez to ,że roślinki w akwa mi marnieją. PLANTA GAINER : FERRO PRO+ CARBO CLASSIC K+ POTAS PRO Macro RED Share this post Link to post Share on other sites
emiloos 0 Posted June 17, 2011 Podaj więcej danych o akwarium. Share this post Link to post Share on other sites
przemek123 0 Posted June 17, 2011 Akwarium 120l oświetlenie 54W ph itp. nie wiem nawożenie planta gainer ferro pro + CO2 brak temp. 26-28 Share this post Link to post Share on other sites
Janusz 0 Posted June 17, 2011 Akwarium 120l oświetlenie 54W ph itp. nie wiem nawożenie planta gainer ferro pro + CO2 brak temp. 26-28 A może tak łaskawie podasz nam roślinność jaką posiadasz w akwarium. Następnym razem za tak niekompletnie udzielone informacje przyznam ostrzeżenie. Share this post Link to post Share on other sites
axidus821 0 Posted June 17, 2011 Marnieją? W jaki sposób? Odpadają liście, żółkną, zanik stożków wzrostowych, robią się dziury? Wstaw zdjęcie i PARAMETRY wody bo bez tego ni chuchu nikt Ci nie pomoże.A pytanie typu "który lepszy" jest nie na miejscu. Share this post Link to post Share on other sites
przemek123 0 Posted June 18, 2011 Rośliny: żabienica leopard rotala okrągłolistna rotala wspaniała rotala green Limnophila sesiliflora gałęzatka kulista nadwódka zmienna microsorium oskrzydlone anubias bartera moczarka kanadyjska bacopa caroliniana Parametry wody: brak Moje rośliny po pierwsze żółkną, nie chcą rosnąć i gubią liście a po drugie muszę skrócić długość działania oświetlenia z 14 do 10 godz bo zaczynają robić się na liściach glony. Share this post Link to post Share on other sites