Tyber Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Witam. Mam pytanie. Ponieważ nie wiem czy obsada Bojowników (1+4) + Brzanki sumatrzynskie to dobre połączenie więc pytam was. Czy te ryby będą ze sobą rywalizowac? Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Nie bardzo. Brzanki są zaczepne, będą obgryzać bojki, bojki nie dają się atakować, krąg się zamyka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Jeśli chodzi o 112l to na pewno nie Oba gatunki zalicza się do bardziej agresywnych, więc myślę, że połączenie tych ryby było by początkiem niekończących się zaczepek. Poniekąd Cię rozumiem, bo są to dwa bardzo ładne gatunki i na pewno ładnie by się komponowały, ale tylko kolorystycznie;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyber Posted May 5, 2011 Author Share Posted May 5, 2011 Aha. Rozumiem. A jakie ryby byscie mi proponowali? Chodzi o takie co żyły by w zgodzie z bojownikami . Od razu mowie, że nie chce Neonow, Razbor, Danio i innych małych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts