KubaWe Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Jak wyżej. Proszę o szybką poradę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergiusz Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 W sklepie kosztuje grosze ale jak widzę śpieszy Ci się. No musisz pokombinować z jakimś opakowaniem np. po margarynie np. podziurkować to. Jest jeszcze opcja zrobienia stelażu z jakiegoś plastiku np. rurek do picia i obłożyć to siatką przez którą maluchy nie przepłyną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ślimak:P Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 A dla jakich rybek ?? Ja zrobiłam dla gupików z butelki po wodzie mineralnej . Odetnij górną część (dzióbek), zrób dziurki szpilką lub igłą i tyle . Zostało tylko zamontować w akwarium. Albo idź do sklepu zoologicznego i kup :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janusz Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 A dla jakich rybek ?? Ja zrobiłam dla gupików z butelki po wodzie mineralnej . Odetnij górną część (dzióbek), zrób dziurki szpilką lub igłą i tyle . Zostało tylko zamontować w akwarium. Albo idź do sklepu zoologicznego i kup :D Matko jedyna Przecież takie coś kosztuje dosłownie grosze i nie trzeba kombinować z jakimiś tam butelkami itp. http://www.kirysek.pl/kotnik-zyworodnych-p-221.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubaWe Posted December 27, 2010 Author Share Posted December 27, 2010 Temat do zamknięcią, a ten kotnik własnej roboty był potrzebny tylko ponad 12 godzin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts