Jump to content

Półdziobek-Pstrążenica-Szczupieńczyk- co z czym?

Shark
 Share

Recommended Posts

No widzisz, nikomu nie chce się czasu tracić bo skoro przewertowałeś google to powinieneś odpowiedź znać.

A tak w ogóle to zapoznaj się z regulaminem. Nie można pisać posta pod postem jeżeli nie minęły 24h.

W słoiku po ogórkach na pewno nie może. Myślę że w stawie, przy nadfiltracji i dobrej grzałce to pewnie by mogły.

Jeśli ktoś chce odesłać mnie go Google to niech nie traci czasu na pisanie tego posta

Rozumiem że oczekujesz pomocy i nie chcesz być odsyłany do Google ponieważ sam już zgłębiłeś dokładnie temat, poczytałeś o tych wszystkich rybach i wymaganiach. Przynajmniej mam taką nadzieję.

Nawet nie napisałeś tak ważnej rzeczy jak litraż Twojego akwarium...

Może admin?

:lol:

A tak w ogóle to zapoznaj się z regulaminem. Nie można pisać posta pod postem jeżeli nie minęły 24h.

Fakt, aczkolwiek mam taką niepisaną zasadę że nie trzymam się sztywno 24h i przymykam na to oko jeśli post pod postem został napisany następnego dnia po pierwszym. Jednak przypominam że posty nic nie wnoszące do tematu, czyli takie w stylu "helloł napisałem posta, a nikt mi w ciągu kilku godzin nie odpowiedział!!!!11" będą traktowane jak spam.

Przepraszam za tego posta.Informacje na temat rybek znam.Mam tylko problem z pstrążenicą. Piszą , że to ryba łagodna ale wole doświadczenia akwarystów z tego forum.Jeśli ktoś jeszcze coś wie - proszę - niech pisze.Po kilku postach zamykam temat.