Shark Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Chciałbym poradzić się Was czy z półdziobkiem karłowatym mogę trzymać pstrążenice marmurkową lub szczupieńczyka karłowatego , pręgowanego.Jeśli ktoś chce odesłać mnie go Google to niech nie traci czasu na pisanie tego posta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shark Posted December 23, 2010 Author Share Posted December 23, 2010 Nikt nie wie? Może admin? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ktoś Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 No widzisz, nikomu nie chce się czasu tracić bo skoro przewertowałeś google to powinieneś odpowiedź znać. A tak w ogóle to zapoznaj się z regulaminem. Nie można pisać posta pod postem jeżeli nie minęły 24h. W słoiku po ogórkach na pewno nie może. Myślę że w stawie, przy nadfiltracji i dobrej grzałce to pewnie by mogły. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Jeśli ktoś chce odesłać mnie go Google to niech nie traci czasu na pisanie tego postaRozumiem że oczekujesz pomocy i nie chcesz być odsyłany do Google ponieważ sam już zgłębiłeś dokładnie temat, poczytałeś o tych wszystkich rybach i wymaganiach. Przynajmniej mam taką nadzieję. Nawet nie napisałeś tak ważnej rzeczy jak litraż Twojego akwarium... Może admin? A tak w ogóle to zapoznaj się z regulaminem. Nie można pisać posta pod postem jeżeli nie minęły 24h.Fakt, aczkolwiek mam taką niepisaną zasadę że nie trzymam się sztywno 24h i przymykam na to oko jeśli post pod postem został napisany następnego dnia po pierwszym. Jednak przypominam że posty nic nie wnoszące do tematu, czyli takie w stylu "helloł napisałem posta, a nikt mi w ciągu kilku godzin nie odpowiedział!!!!11" będą traktowane jak spam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shark Posted December 23, 2010 Author Share Posted December 23, 2010 Przepraszam za tego posta.Informacje na temat rybek znam.Mam tylko problem z pstrążenicą. Piszą , że to ryba łagodna ale wole doświadczenia akwarystów z tego forum.Jeśli ktoś jeszcze coś wie - proszę - niech pisze.Po kilku postach zamykam temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts