ślimak:P Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Mam pytanie . Mam dwie samiczki w ciąży gupika i mieczyka i jeden kotnik 1.Czy mogą okocić się w jednym kotniku ?? 2.Jeśli nie to którą z samic wybrać by urodziła w kotniku ?? (Nie mam zbyt wielu kryjówek.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Essa Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Zdecydowanie mieczyka.. Głupiki nie sztuka rozmnożyć, one regularnie "są w ciąży". Rozmnożyć mieczyka to już większa sztuka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Zdecydowanie mieczyka.. gupiki nie sztuka rozmnożyć, one regularnie "są w ciąży". Rozmnożyć mieczyka to już większa sztuka Szczerze mówiąc to taka sama... Obie ryby mnożą się bez udziału i zamierzenia akwarysty, przy czym gupiki przetrwają nawet w skrajnie złych warunkach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madzik Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Dwa razy miałam gupiki i dwa razy nie przetrzymały tygodnia. Nie lubią mnie chyba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts