t0fik Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Witam Jak w temacie posiadam akwarium 112l - według mnie pięknie się prezentuje - ale chciałbym poznać wasza opinie o jego obsadzie. 10 x neon innesa 6 x kiryski 10 x molinezja - rozważam pozbycie się ich 4 x kosiarki - na dniach oddaje 2 szt 2 x danio lamparci - może lepiej dokupić kilka zamiast molinezji ? 1 x danio malabarski - nie jestem pewien czy to na pewno jest ten gatunek (dostałem w spadku) 1 x mieczyk - jeden piękny czerwony z wielkim mieczem do tego kilka krewetek amano i red cherry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil84 Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Witam Jak w temacie posiadam akwarium 112l - według mnie pięknie się prezentuje - ale chciałbym poznać wasza opinie o jego obsadzie. 10 x neon innesa 6 x kiryski 10 x molinezja - rozważam pozbycie się ich 4 x kosiarki - na dniach oddaje 2 szt 2 x danio lamparci - może lepiej dokupić kilka zamiast molinezji ? 1 x danio malabarski - nie jestem pewien czy to na pewno jest ten gatunek (dostałem w spadku) 1 x mieczyk - jeden piękny czerwony z wielkim mieczem do tego kilka krewetek amano i red cherry neonki ok ale nawet lepiej jakby było ich ok 20 kirsyki jeśli jednego gatunku ok molki myślę że lepiej jak się ich pozbędziesz kosiarki troszkę masz za małe akwarium danio stadna i temp do 24st mieczyk lepiej w haremie ale niech Ci będzie, że ok krewetki ok pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0fik Posted December 17, 2010 Author Share Posted December 17, 2010 kosiarki troszkę masz za małe akwarium dlatego je oddaje - do puki były małe to było wszystko ok - myślę ze do końca nastepnego tygodnia znajdę dom dla pozostałych 2 kirsyki jeśli jednego gatunku ok tak są jednego gatunku danio stadna i temp do 24st dlatego myślę o dokupieniu zamiast molinezji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Masz dwa dania. Lamparcie są ok. ale malabarskie są za duże. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts