jurex007 Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 witam-odpowie mi ktos,gdzie jest giełda akwarystyczna we Wrocku?-z góry dzięki-pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacekd72 Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 koło WKTS-u na terenie TRANSBUDU róg aleja armii krajowej a tarnogajską Link to comment Share on other sites More sharing options...
micechał Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 koło WKTS-u na terenie TRANSBUDU róg aleja armii krajowej a tarnogajską a zdrugiej strony Biskupa Bogedaina i od tej ulicy jest wjazd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witold Strycharz Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Mam prośbę do Adminów/Moderatorów by stworzyć temat gdzie byłby spis wszystkich giełd w Polsce jakie się odbywają i kiedy z podziałem na województwa oraz krótkimi informacjami co można ciekawego tam znaleźć jakieś mapki dojazdy itp. mod: istnieje temat pt. "ranking sklepów" są umieszczone w nim informacje nt. sklepów oraz giełd. A mapki i dojazd każdy może poszukać w googlemaps, lub innym podobnym serwisie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulem Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 noo ok ale kiedy jest ta giełda ?? poniedziałek, wtorek, kazdy 1 piaatek miesiaca?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow2525 Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Giełda we wrocku jest co piątek ale ja wiem ze jest ona na ulicy Karmelkowej . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulem Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 a mniej więcej do której Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikor Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 a gdzie jest jakas giełda koło 3miasta?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow2525 Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 we wrocku to dobrze być tak koło 11...... 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arct Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Nie wie ktoś gdzie jeszcze na dolnym śląsku jest giełda akwartstyczna ?? Jestem ze Zgorzelca - koło Gerlitz ... Nie ma nic bliżej niż Wrocław? Z góry dzięki za info Link to comment Share on other sites More sharing options...
mei Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 http://www.dchrs.com.pl/32,oplaty_hurt_zoologiczny.html No więc giełda dla kupujących również się zaczyna o 9:00, nie tak jak jest napisane na stronce. O 12:00 to już się zwijają z interesem Ryby raczej najpopularniejsze, ja chciałam kupić razbory hengeli to mnie wyśmiali, że może za rok... Ale za to ceny dobre. Kupiłam neony inessa za 90gr. Z roślin również najpopularniejsze gatunki, czyli kryptokoryny i rogatki. No i sporo niestety tych nieakwariowych ;/ Plusem jest to, że ryby i rośliny są w ogrzewanych halach Link to comment Share on other sites More sharing options...
sepher Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Dodam parę cen: Kosiarka 2,5zł Paletka różne odmiany 25zł Piskorek kuhla 1zł Kiryski 0.80-1.2 Zbrojniki 1-3zł Skalar 1,5-2zł Gałęziatka duże 4zł, pakiet małych o średnicy 5zł 20zł 10 szt. Tyle zapamiętałem, bo raczej zrobiliśmy sprint Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts