bykolski Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Mam poważny problem z rybami mam 18 małych MOlinezji.I niewiem co z nimi zrobić doracie coś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evelyn Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Jak podrosną możesz je oddać do zoologicznego oczywiście najpierw musisz się spytać czy je przyjmą. Albo jak masz kolegów co mają akwarium to zapytaj się czy by nie chcieli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bykolski Posted January 16, 2009 Author Share Posted January 16, 2009 Cięszka sprawa niemiałem amłych rybekchyba z 3 miechy a teraz się zaczeły kocic to mam ich poda umiar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaszub Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 wywieś ogłoszenie popytaj i sprzedaj pamiętaj żeby nie byle komu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bykolski Posted January 16, 2009 Author Share Posted January 16, 2009 Na poczatku myślalem ze te małe rybko zjedzą te duże ale doznałem szoku zadna niezostała zjedzona kąmpletnie żadna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirujaca Pieta Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Tak jak powiedzieli Evelyn i Kaszub, po prostu oddaj je komuś. Większe rybki (nie agresywne) mogą do niej podpływać i przyglądać, później będzie normalnie. Nie atakują bo rozpoznały swojego Link to comment Share on other sites More sharing options...
michał1994 Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 odp na pytanie: hodować je Link to comment Share on other sites More sharing options...
bykolski Posted January 16, 2009 Author Share Posted January 16, 2009 Hodowac to trzeba mieć spore akwarium zeby tyle rybek chodowac a szczegulnie molinezje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brevis14 Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 poczekaj aż dorosną do 4-5 cm i sprzedaj do sklepu zoologicznego, albo oddaj komuś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bykolski Posted January 16, 2009 Author Share Posted January 16, 2009 Poczekam podrosną i będzię dobrze no chyba że sie do tego czasu kupi akwarium gdzieś z 150litrowe i cześc odac a cześć młodych mieć. poczekaj aż dorosną do 4-5 cm i sprzedaj do sklepu zoologicznego, albo oddaj komuś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts