kociolfigo Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Witam.Mam akwarium 63l. Chciałbym mieć w nim parkę pielęgniczek ramireza , kiryski i żałobniczki poradzcie czy to dobry pomysł i jakie jeszcze rybki i roślinki ewentualnie do tego ? parametry wody sprawdze jutro mam filtr wewnętrzny 380l/h z deszczowiną grzałka 100w z termostatem świetlówka 15w sylvanas?(cos takiego) Proszę o pomoc i z góry dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martha Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Ramirezki i kiryski mozesz mieć ale nie jestem pewna co do żałobniczek Link to comment Share on other sites More sharing options...
kociolfigo Posted January 17, 2009 Author Share Posted January 17, 2009 Mógłby się ktos jeszcze wypowiedzieć ???Prosze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja_dm Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Parka p. ramireza może być do tego stadko małych kirysków. Żałobniczki mogą być w ilości 6 sztuk, ale myślę że ładniej by wyglądało stadko 15 sztuk neona. Co do roślin to nie poszalejesz, przydało by się dostawić jeszcze jedną świetlówkę. W przeciwnym wypadku pozostają ci tylko rośliny mało wymagające. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kociolfigo Posted January 17, 2009 Author Share Posted January 17, 2009 Dzięki za wypowiedź. To mógłbyś podać kilka takich niewymagających roślinek.Ostatecznie moge dokupić 1 świetlówkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts