Piorun Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Miałem akwa 80 ale niestety mi się potłukło przy przestawianiu mebli Kupiłem 250 mam w nim następującą obsadę co tam jeszcze dorzucić żeby nie było za smutno: 10 neonków czerwonych (dokupię jakieś 15-20) 6 kirysków spizowych ( dokupię 4) parę pielęgniczek remireza. Co dokupić bo tak trochę smutno chyba będzie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczupak Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Może parkę skalarów? Przy ilości 25 neonów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Podaj wymiary tej swojej 250L, wtedy doradzimy coś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piorun Posted November 4, 2010 Author Share Posted November 4, 2010 standard 100/50/50 Właśnie tak myślałem nad tymi skalarami ale nie jestem przekonany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczupak Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Jeżeli neony to były by ineski, to nie był bym pewien że ich skalary nie wetną , ale jak czerwone powinno być ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piorun Posted November 4, 2010 Author Share Posted November 4, 2010 A może jakieś inne rybki nie skalary ale nie mam pomysła co do tej obsady Mianowicie było by tak : - 25 neonków czerwonych - 10 kirysków spiżowych - parka P.remirez - I co jeszcze byście proponowali do tego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Możesz dać jeszcze np. parkę zbrojników niebieskich. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip_B Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 A może mniej neonków i do tego dołożysz razbory klinowej?? Fajnie by było mieć 2 stadka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 A może mniej neonków i do tego dołożysz razbory klinowej?? Fajnie by było mieć 2 stadka. Fajnie dla ciebie ale nie fajniej dla nich. 2 stada będą się na siebie napotykać. Lepiej jedno duże stado. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts