Maja_dm Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Więc macie i śmiejcie się, postanowiłem w końcu zacząć przygodę z roślinami , ale jakoś nie lubimy się. Skoro na forum nie ma już żadnego mojego baniaczka ,więc przedstawiam ten . akwarium 240 l oświetlenie ? 2x deylight 2x grolux 2x aqastar filtracja ferplast blumodular 3 nawożenie brak podłoże ada przysypana bazaltem rośliny vallisneria nana hemiantus reszty zielska nie znam obsada naleśniki pigeon blod blue x3 kosiarki ze 4 razbora hengla 20 szt plecostomus krewetka red chery zdjęcie robione dziś rano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziulko Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Jak dla mnie zbiornik pierwsza klasa 8-) a czemu ADĘ przysypałeś bazaltem?? Jaka to ADA?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja_dm Posted September 24, 2010 Author Share Posted September 24, 2010 Czemu przysypałem , bo w sumie mało miałem , pozostałości po innym baniaku, a poza tym jak się coś grzebie to robi się niezły syf, ale zawszę to trochę żyźniej z tego co pamiętam była to amazonia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 No, wyszło Ci to, ciekawy baniak, ale nie widzę portretów ryb, to będzie minus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yorki Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Coś ten jeden pigeonik którego widać cieniutki... Pokaż zdjęcia dysków. Samo akwarium bardzo przyjemne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja_dm Posted September 24, 2010 Author Share Posted September 24, 2010 No pigeonik cieniutki młoda rybcia , na razie bez barwy, ale to tylko kwestia czasu , ryby z pewnej reki , od hodowcy z Łomży , pływają dopiero ze 2 miechy. Sklepówki zeszły po 2 tygodniach Na razie nie ma czego fotografować , w poniedziałek wrzucę parę fotek , bo dzisiaj wyjeżdżam na rybki. yorki.... przyjemne to są twoje zbiorniczki tu są rodzice http://dyskowce.blog.onet.pl/4,47,42,album.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz1992 Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 Jak tam palecie? Co się dzieje z akwa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts