bartexx Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 czy skalary mogły zjeść neonki. akwarium mam już jakiś czas i wszystkie rybki kupowałem na początku żadnej nie dokupowałem. maiłem 8 neonków 2 dni temu zobaczyłem że jest 6 wczoraj że są 4 a dzisiaj że 2 zawsze rano po 2 znikają jak na to wychodzi to jutro będę miał zero czy skalary mogły zjeść neonki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Na 100% skalary wtrąchneły ci neonki.One nie mogą być w jednym akwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michał1994 Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Jakiej wielkości są te skalary? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartexx Posted January 11, 2009 Author Share Posted January 11, 2009 1 duży i 3 średnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartexx Posted January 11, 2009 Author Share Posted January 11, 2009 i jeszcze nie mogę znaleźć jedne go glonojada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martha Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Sądzę że skalary zjadły neonki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evelyn Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Moim zdaniem tak jak już powiedzieli to poprzednicy to skalar. Szczególnie jak już jest spory. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Tak to na pewniaka skalar niekoniecznie ten duży może i te średnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiociaKazia Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 u mnie skalary są średniej wielkości i nawet nie zwracają uwagi na neony ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evelyn Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 u mnie skalary są średniej wielkości i nawet nie zwracają uwagi na neony ;]Moja znajoma pani z zoologicznego powiedziała, że jak skalary wychowuje się od małego z neonkami to będą żyć w zgodzie. Nie wiem czy to prawda. Więc może się przyzwyczaiły? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartexx Posted January 11, 2009 Author Share Posted January 11, 2009 u mnie przez długi czas były razem i nic się nie działo a od kilku dni nie mam neonków Link to comment Share on other sites More sharing options...
k.gardenman Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 skalary z neonkami mh tak już jest długi czas nic sobie nie mówią ale jak skalar wchodzi w okres tarła to neonek staję się wrogiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts