zuczek222 Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Witam w baniaczku mam : -15 x brzanka sumatrzańska -10 x danio pręgowany -1+2 mieczyk tuxedo -xxx krewetek red cherry ,babaulti -4 raczki cambarellus chapalanus Czy moge tu coś dołożyć czy trzeba może coś zmienić prosze o porade I może by sie ktoś wypowiedział jakie pielegnice w jakich ilościach na ten litraż zeby nie pisac w innym poście Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin!991 Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Pielęgnice odpadają chyba. To inny biotop niż te, które już masz. Ale nie jestem pewny swojej wypowiedzi. Pokazałbyś jakieś zdjęcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Pielęgnice odpadają chyba. To inny biotop niż te, które już masz. Ale nie jestem pewny swojej wypowiedzi. Pokazałbyś jakieś zdjęcie. Mogą być Ramizerki, kakadu, agazissy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin!991 Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Dzięki AL, że skorygowałeś moją wypowiedź Pokaż zdjęcia akwa. chciałbym je obejrzeć jak wygląda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts