kamiltd Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Witam mam takie pytanie kupiłem sobie parkę mieczyka (jabłkowy) tak przynajmniej powiedział sprzedawca i chciałbym dokupić jeszcze z 2 samiczki czy muszą być tego samego rodzaju czy nie koniecznie. Nie chciałbym żeby się gryzły to mój mieczyk http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4fd ... 95b58.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evelyn Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Najlepiej jakby były tego samego rodzaju. Przynajmniej ja mam takie zdanie. Mnie bardziej się podoba gdy rybki są tego samego rodzaju niż tak pomieszane. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Na takie akwa dokup ze 2 samiczki mieczyka i więcej razbor one wyglądają i czują się świetnie w większym składzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamiltd Posted January 7, 2009 Author Share Posted January 7, 2009 ok dokupię jeszcze mieczyki i te rozborki bo coraz bardziej mi sie podobają te rybki. A chcialbym coś na dno może bocja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasanowa Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Nie muszą być tego samego rodzaju sam miałem różne rodzaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamiltd Posted January 7, 2009 Author Share Posted January 7, 2009 A jest szansa na rozmnożenie innych rodzajów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartexx Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 tak ale takich eksperymentów bym ci nie radził Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamiltd Posted January 8, 2009 Author Share Posted January 8, 2009 czemu mogą być niezdrowe rybki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartexx Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 no mogą być zdrowe albo urodzić się jakieś zniekształcone ale możesz zaryzykować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Co za bzdury!Mieczyki będą zdrowe bo to są tylko ich barwne odmiany,a nie inne gatunki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NirwAnia Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Mieczykom nic nie bedzie jak sie skrzyzuja. Beda tylko inaczej ubarwione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts