Erni-lee Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Czy znajdę o tej porze roku liście dębu lub szyszki olchy w lesie oczywiście suche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergiusz Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Mówię ci od razu: TAK. Musisz dobrze poszukać. Szyszki olchy są na drzewie (suche same spadają) nie wiem jak z liśćmi one mogą leżeć w wielkich mokrych stertach (parę suchych na wierzchu zawsze się znajdzie) na ziemi ale powinieneś dać radę znaleźć coś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal1511 Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Bez problemu to znajdziesz, liści jest ful. Nawet jak wybierzesz jakieś mokre to połóż je w domu albo na słońcu i od razy wyschną, tylko że się wykrzywią,no chyba że czymś przyciśniesz A szyszki to są cały rok na Olszy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted July 11, 2010 Author Share Posted July 11, 2010 Wielkie dzięki z odpowiedzi jutro albo dzisiaj się wybiorę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal1511 Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Ja dziś byłem szukać korzonków i innych ciekawych rzeczy, i specjalnie też patrzyłem na olchy i mają ful szyszek Oczywiście brązowych i suchych bo młodych i zielonych też dużo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts