skalar2 Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 W moim akwarium mam 6 molinezji. Trzy samice ostroustej + 2 samce i jedna samica żaglopłetwej. Temperatura w akwa wynosi 26-28'C. Czy tak ma być? Ostatnio właśnie przy tej temperaturze rybki tylko siedzą na dnie, a jak ją zmniejszę to od razu robią się żywsze. Co mam z tym zrobić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gost Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Ja trzymam u siebie molinezje w temperaturze 25-26*C. A może to nie wina temperatury że rybki są osowiałe, moze masz zły litraż, lub wpływają na to inne czynniki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apocalypt0 Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Jak Twoje doswiadczenie ze zmianą temp pokazało oczywiście zmniejszyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Sam napisałeś że jak obniżysz temp. to od razu się robią żywe więc zmniejsz tak do 25 stopni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts