izaryb Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Mam 2 kiryśniki i jeden ma 10cm a drugi z 6 cm lub kiryski :albinos, panda, pstry albo spiżowy?? ps sa dorosłe maziama: Brak reakcji na prośby o poprawienie tematu... Zrobiłam to za ciebie, a ty dostajesz kolejne ostrzeżenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szak123 Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Ale masz dwa sumiki czy dwa kiryśniki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gofer Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Jak najbardziej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
izaryb Posted May 5, 2010 Author Share Posted May 5, 2010 Kiryśniki są oba Tylko że_moje ramirezki jeszcze nie mają tarła, tylko tak sie pytam, bo mam kiryśniki i ramirezki No to co ja mam zrobić?????? Bardzo proszę o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
szak123 Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 No to mogły zjeść (jeśli była to napewno zjadły ). Na przyszłość bardziej precyzuj , i pierwszy post edytuj i napisz pomiędzy sumikiem a kiryśnikiem przecinek . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Kiryśniki ikrę ci wszamią ,kiryski by dały radę a co dopiero kiryśnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts