weronika91601 Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 Jakie ryby mogą być z bojownikami :aniol_diabel: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 Ty masz 30l akwarium więc ci bym polecał bojownika w połączeniu z krewetkami choć i te może zjeść bo gupików lepiej nie dawać A w takim akwarium innych ryb niż gupik i bojownik to nie będziesz miała bo masz za małe akwarium Link to comment Share on other sites More sharing options...
weronika91601 Posted April 25, 2010 Author Share Posted April 25, 2010 A ile moge mieć bojowników Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 Jednego samca i krewetki jeśli chcesz jak nie trafisz na agresywnego to krewetek ni ruszy Link to comment Share on other sites More sharing options...
weronika91601 Posted April 25, 2010 Author Share Posted April 25, 2010 A moge jednego samca 3samice Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheDivineConspiracy Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 Zagoni je. Masz tylko 30l. Samej wody jest jeszcze mniej. Samicę możesz dać tylko na okres tarła, do porządnie zarośniętego baniaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weronika91601 Posted April 25, 2010 Author Share Posted April 25, 2010 A ja będe mogła mieć 1 samies 2 lub 1 samica Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheDivineConspiracy Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 Czytaj ze zrozumieniem co piszę.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 Na okres tarła tylko czytaj dokładniej bo jeśli zostawisz sobie tę samicę to myślę że prędzej czy później samiec ją zabije Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafa9 Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 Możesz mieć bojownika i krewetki lub bojownika i jakieś ślimaczki.Bojownika czyli 1 !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brzanka12 Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Jak chcesz to możesz mieć jeszcze parkę lub haremik (1+2) proporczykowca z Kap Lopez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKAWA Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 W małym akwarium nie trzymałabym bojownika z proporczykowcami bo im ogony poodgryza zresztą za małe akwarium Link to comment Share on other sites More sharing options...
brzanka12 Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 W małym akwarium nie trzymałabym bojownika z proporczykowcami bo im ogony poodgryza zresztą za małe akwarium Nie nie, chodziło o same proporczykowce.. Chociaż również doszłam do wniosku, że za małe akwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaraMysz Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Ja mam bojownika w 25l i uważam, że dla jednej rybki to ok. Gdybym jednak chciała dać mu towarzystwo w postaci 2-3 samiczek to kupiłabym (co najmniej) 60l. Nie dawaj mu potencjalnych ofiar. Bojowniki to rybki, które naprawdę nie potrzebują towarzystwa. A jeśli chcesz mieć jednak więcej rybek to zrezygnuj z bojka. Oddaj go w dobre ręce, lub zwróć do sklepu- jeśli przyjmą. edit: rafa9 napisał(a): Możesz mieć bojownika i krewetki lub bojownika i jakieś ślimaczki.Bojownika czyli 1 !!! Ślimaczków to ja radzę unikać... te cholery są nie do opanowania jak się już zadomowią... Anija: Nie pisz posta pod postem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts