ptysz Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Od niedawna mam akwarium60l małe bo małe ale od czegoś trzeba zacząć zastanawiam się nad kupnem filtra zew. Mini Kani i tu moje pytanie : jak to zamontować przy oryginalnej pokrywie plastikowej z jednym wypustem 9 cm długości x 8 cm wysokości ? da radę bez wycinania w pokrywie itp? z góry dziękuję za porady !!! może ktoś ma podobny sprzęt to proszę o zdjęcie jak to zmontować /e-maila podam na priv/ pozdrawiam serdecznie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ktoś Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Też się szykuję do zakupu takiego filtra do akwarium 54l. Wydaję mi się że będzie trzeba wywiercić dwa otwory w pokrywie. Najlepiej otwornica i przy samej krawędzi wywiercić otwory. jeżeli Ci się nie śpieszy to bardzo możliwe że ja będę robił to pod koniec przyszłego tygodnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptysz Posted April 21, 2010 Author Share Posted April 21, 2010 I co kupiłeś ten filtr ? Napisz co i jak , z góry dziękuję ! pozdrawiam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ktoś Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Przykro mi kolega, ale na jakiś czas muszę się wstrzymać z tym zakupem. Projekt został odsunięty w czasie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptysz Posted April 22, 2010 Author Share Posted April 22, 2010 Ja też jeszcze nie kupiłam troszkę krucho z kaską pozdrawiam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anija277 Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Więc na razie zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts