mycha183 Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 Czy pielęgnica papuzia zjada małe ryby takie jak molinezje czy neony??? I czy może być z welonami????) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 1 Podaj litraż baniaka 2 Może wszamać neony ale nie daje głowe a molinezje z kolei przecież nie są takie małe 3 Welon preferuje zimniejsze wody niż takie jakie potrzebuje pielęgnica papuzia Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaniqa10 Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 2 Może wszamać neony ale nie daje głowe a molinezje z kolei przecież nie są takie małe Miałam neony z papuzimi i mi zjadły Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 2 Może wszamać neony ale nie daje głowe a molinezje z kolei przecież nie są takie małe Miałam neony z papuzimi i mi zjadły Dlatego napisałem ze nie jestem pewny bo nie miałem jeszcze nigdy papuzich Link to comment Share on other sites More sharing options...
migi444 Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 papuzia ma mały zmutowany pyszczek i dorosłego neona nie wciągnie na pewno !!!!!!!pozatym neon jest za szybki dla niej !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaniqa10 Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 papuzia ma mały zmutowany pyszczek i dorosłego neona nie wciągnie na pewno !!!!!!!pozatym neon jest za szybki dla niej !!!!!!!!Wciągnie , wciągnie Wiem z własnego doświadczenia ....One rosną naprawde duże choć ja miałam małe papuzie a i tak neony inessa mi zjadły...A papuzie naprawde szybko potrafią zasuwać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts