karolekk14 Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Mam takie małe pytanko. Mam w swoim akwarium filtr zewnętrzny AQUAEL MINI KANI 120 i wewnętrzny BT 700 Hailea. Przyznam, że woda nie jest w pełni przejrzysta więc jaki filtr (kubełek) polecacie zamiast tego? Wolę zapytać się na forum niż znowu kupić kubełek o małej wydajności bądź za dużej Pozdrawiam i czekam na odpowiedź Oczywiście jeżeli macie jakieś sugestie co do mojego akwarium to proszę śmiało pisać Czasami dobrze dowiedzieć się czegoś od bardziej doświadczonych Akwarystów Moje akwa: http://www.superakwarium.pl/galeria/vie ... &sort=dete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator ahaed Posted December 2, 2009 Administrator Share Posted December 2, 2009 Na początek powiedz mi jakie masz tam wkłady. Szczególnie rozchodzi się o kubełek. A co do drugiej części pytania,jeżeli zdecydujesz się jednak na wymianę filtra, to możesz rozglądać się za tymi modelami: Tetra EX700, JBL E700, Eheim 2213(2215) są one odpowiednie do Twojego zbiornika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal1511 Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Ja przy swoim 112l akwa mam Eheima 2213,a w baniaku pływa żółw(który niemiłosiernie brudzi) i spisuje się dobrze;)) Woda jest jak na akwarium z żółwiem czysta;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolekk14 Posted December 2, 2009 Author Share Posted December 2, 2009 w kubełku gąbka, wata (nie wie jak to się dokładnie nazywa), zeolit i ceramika. W wewnętrznym mam gąbkę i ceramikę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts