piciasek Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Zakupiłem akwarium 8L ma to być kotnik ewentualnie szpital. Małą grzałke mam jest problem z filtracją. Kupiłem malutki filtr do brzęczyka ale fatalnie filtruje woda po 2 dniach z narybkiem stała sie mętna. Może ktos wie jaki filtr zastosowac. Myślałem nad aqua szut mini. Tylko czy nie będzie efektu pralki, on jest chyba do akwarium 25l. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Może taki na allegro filtrów jest pełno http://allegro.pl/item810441957_filtr_w ... dajny.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max58 Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 akwarium 8L Żartujesz? Akwarium? Kotnik dla krewetek, drobniczek, no , powiedzmy gupików... A teraz poważnie! Żadnego filtra - dwie kulki gałęzatki - co tydzień płukać w odstanej wodzie wygniatając jak gąbkę (nie wykręcać ). Można nawet częściej. A brudy ściągać wężykiem do napowietrzania. Powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 To jest bardzo maly filtr wsam raz na twoje akwarium od 10l do 45 a ty masz 8l Link to comment Share on other sites More sharing options...
piciasek Posted November 21, 2009 Author Share Posted November 21, 2009 Problem mam z głowy. Kupiłem aquael fan mikro plus chodzi super, regulacja płynna małe rozmiary...tylko ta cena 40pln. Na allegro 30pln ale nie miałem czasu długo czekać. Dzięki wszystkim za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts