Diamond Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Witam. Z racji, iż zakupiłem ochotkę dla ryb, a ja później się okazało ramirezki tego jeść nie mogą... To nasunął mi się pomysł: Czy mogę dać tę ochotkę rybom w stawie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Moim zdaniem nie ma przeciwwskazań Chyba że byłyby jakieś wybredne i nie chciały, wtedy oczywiście więcej nie podawaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaniqa10 Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 zjedzą na 100 % wiem bo karasie mam w sadzawce ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diamond Posted November 2, 2009 Author Share Posted November 2, 2009 Ok. Dziękuje wszystkim za szybką odpowiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekspres Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 A ja moim ramirezkom podaję i nic się nie dzieje. Jedzą ze smakiem. Próbowałem kiedyś dociec dlaczego nie powinno im się ochotki podawać, ale nic sensownego nie znalazłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diamond Posted November 2, 2009 Author Share Posted November 2, 2009 No właśnie. Ta mała jadła, i żyje. Więc nie wiem co z tym jest nie tak. W zoologicznych też tak karmią. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts