madziorek335 Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Witam wszystkich. Jestem świeżakiem i chciałabym zaprezentować mój dojrzewający zbiornik. Bardzo proszę o opinie i rady. rozmiary: 60x30x30 wyposażenie: lampa 18W filtr Aquael Fan 1 grzałka 50W z termostatem fauna: na razie brak, plan- bojowniki 1+3 flora: - nurzaniec - limnofila - dębówka meksykańska - wąkrotka - rogatek - pistia - limnobium zbiornik zalany 26.10.2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Wszystko ok. Tylko i wyłącznie dla bojowników? Możesz dołożyć trochę więcej światła. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
natalie Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Super akwarium.Ale ja bym zmieniła żwirek nie wiem dlaczego.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekspres Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 A ja bym przyciął tego nurzańca. Tło masz wewnątrz czy na zewnątrz? Całkiem ciekawie wygląda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madziorek335 Posted November 2, 2009 Author Share Posted November 2, 2009 A ja bym przyciął tego nurzańca. Tło masz wewnątrz czy na zewnątrz? Całkiem ciekawie wygląda. tło jest na zewnątrz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
md34288 Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Tło bardzo ładne. Ja też nurzańca bym przyciął, zabiera światło dla innych roślinek Co się tyczy obsady to może sam bojownik to troszkę za smutno, nawet jeśli dodasz samiczki. Może dorzuciłbyś np. neonki czerwone i jakiegoś zbrojniczka - 54l to juz całkiem całkiem wystarczająco dla nich:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts