seba24 Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Witam. Niedawno zakupiłem akwarium 60L i chciałbym chodować w nim rybki z jeziora Malawi. Proszę o rade jakie i ile rybek moę w nim trzymać.Dodam jeszcze że jako podłoże chciałbym dać piasek kwarcowy!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Niestety , Malawi w takim małym aq, nie możesz mieć , lecz Tanganike jak najbardziej , jezeli chodzi o wystrój , to różni sie od Malawi tylko kształtem kamieni , (W Malawi są ostre, szpiczaste , a w Tanganice gładkie ) możesz trzymać jakieś muszlowce .... kiedyś gdzieś tam wyczytałem że w 60L można parkę księżniczek trzymać , lecz nie potwierdzam tego , lepiej abyś sprawdził na specjalistycznych stronach o Tanganice... o ile takie są ..nie wiem nie sprawdzałem .. jak coś Ci wyjdzie z tym aq, to dawaj do galerii , chętnie zobaczymy ;] powodzenia i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba24 Posted October 25, 2009 Author Share Posted October 25, 2009 OK. Dziękuje za odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts