lukaszking Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 witam wszystkich nie wiem co sie dzieje mam akwa 200 lit i miałem do niedawna 2 skalary jeden z nich niestety mi zginol od trzech dni mam nowego ktorego dostałem od brata jest sporawy i gania mi mojego mniejszego skalara ktory sie cały czas gdzies chowa nie wiem czemu , i nie tylko to sie zmieniło zgineły mi 2 głupiki nie miały tylniej czesci nie wiem co sie dzieje pomóżcie mam jeszcze :3 mieczyki 6 gupikow 4neonki 4 molinezje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekspres Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Zapraszam do lektury działu obsady zbiorników. Według mnie problemy wynikają z wielogatunkowości Twojego akwarium. I napisz coś więcej o tym akwarium (parametry, sprzęt...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator ahaed Posted October 23, 2009 Administrator Share Posted October 23, 2009 Przejrzyj działy : "obsady zbiorników" a potem "choroby i leczenie" .Po tych lekturach odpowiedź ci sama przyjdzie do głowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adek86 Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Skalary lubią przekąsić Gupika... jak masz dużego osobnika to dla niego przysmak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts