Jump to content

Recommended Posts

czy do tego biotopu potrzebny jest filtr podżwirowy i jak bym mogl prosic to opodanie mi takie najbardziej odpowiedniego

Mam jeszcze jedna proźbe a zarazem pytanie czy ktos mogby mi doradzic co jest potrzebne do stworzene tego wlasnie biotopu akwarium profilowane 112l i czy moga być w tym akwarium jakieś pojedyncze roślinki np anubiasy?? i czy sterylizator uv o mocy 9 wat zapobiegł by glonom całkowicie?? z góry dziekuje pozdr

Tak taki drobny :)

Anubiasa możesz dać do tego biotopu rybki go nie zjedzą :)

112 l to troche mało na malawi, ale mam nadzieję, że wybierzesz jeden spokojny gatunek i będziesz go trzymał w haremie - 1 samiec na kilka samic i nic więcej !!

które z tych trzech biotopów jest najlatwiesze w utrzymaniu i pasuje do wielkosci owego zbiornika a w ogole widze że jesteś z Gliwic mógłbym cie prosic o polecenie jakiegoś dobrego sklepu zoologicznego bo z tego co widziałem to tylko w arenie nie leja tak dużo chemi

Ehh nie polecam areny - poważnie - właśnie lecze ryby z ospy, którą chore skalary mi przyniosły do akwa

Poza tym ceny też tam mają dość dość :)

Polecam Malawi na Nowym Świecie i Kameleona w Sośnicy

Najłatwiejsze hmm => BW przynajmniej jak dla mnie :)

na nowym świecie facet ma śliczne akwarium morskie robi wrażenie i jest na wprost wejscia do sklepu:D:D w sośnicy jeszcze nie byłem trzeba bedzie wybrac w przyszłosci:) a czy była byś uprzejma i napisała jakie rybki choduje sie w BW ;)

Share

• Create New...