Dama Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 czy napowietrzacze tej firmy sa dobre pytam ludzi którzy mieli doczynienia z tym filtrem?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 1. Bardzo bardzo głośne. 2. Niepotrzebne i zbędne. Sam filtr napowietrza wodę, napowietrzacz dodatkowy bardziej jej nie nasyci, tylko walory ozdobne "bąbelków powietrza", tym bardziej jak ma się rośliny w akwarium. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil1124 Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 ja mam aqanel fan 2 w 112l i nie polecam nie spełnia moich oczekiwań co do oczyszczania jest głosny i zajmuje duuuużo miejsca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dama Posted October 15, 2009 Author Share Posted October 15, 2009 wlasnie podobaja mi sie bąbelki to co byście polecili do 112l?? a co sadzicie o tym--> http://www.allegro.pl/item785091544_hyd ... d_hit.html ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Do kamil1124: Nie rozmawiamy tutaj o filtrach, napowietrzacz to nie jest filtr, zapamiętaj i nie oczekuj że wewnętrzny będzie super cichy i wydajny, to nie kaskada czy kubełek. Do Dama: Za 100 zł taka lampka+napowietrzacz w zupełności się nie opłaca. No i ozdoba trochę w stylu ceramicznego zamka Hmm... no i to jest strasznie małe, widziałem takie sensownych rozmiarów ale kilka razy droższe. Ktoś na forum robił własnoręcznie już coś takiego ale nie mogę sobie przypomnieć kto... Jak chcesz to już możesz kupić zwykły napowietrzacz aquaela lub innej firmy, wężyki i jakieś kostki/kurtyny i uzyskasz ten efekt co chcesz, z jednego napowietrzacza możesz spokojnie utworzyć dwa "gejzery" bąbelków. Z tym że przy brzęczyku nie zaśniesz, więc jak masz łóżko koło akwa to zrezygnuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts