reeq Posted August 16, 2009 Share Posted August 16, 2009 Posiadam dojrzewające akwa viewtopic.php?f=22&t=10018&st=0&sk=t&sd=a . Zastanawiam się nad obsadą: - gurami dwuplamiste 1+3 ( mam dostać od znajomego ) - kiryski ( jeszcze nie wiem jakie ) 4 - 5 szt. - cierniooczek Myersa lub Kuhla 3 -4 szt. Do tego ampularię - nie wiem ile szt. I moooże za miesiąc krewetki. Co sądzicie o takiej obsadzie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cannabinol Posted August 16, 2009 Share Posted August 16, 2009 wybierz jedne denne ryby i dodaj 12szt zwinników blehera Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrAlbvi Posted August 16, 2009 Share Posted August 16, 2009 gurami spoko, cierniooczki też, a z tymi kirysków daj 8 albo więcej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cannabinol Posted August 16, 2009 Share Posted August 16, 2009 gurami spoko, cierniooczki też, a z tymi kirysków daj 8 albo więcej.albo kiryski albo ciemnooczki i to zależy jakie kiryski nie każdych można dać 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
reeq Posted August 16, 2009 Author Share Posted August 16, 2009 Tyle że najbardziej mi zależy na tych cierniooczkach i kiryskach Nie mogę dać pół na pół ? Jakie kiryski byście polecali ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cannabinol Posted August 16, 2009 Share Posted August 16, 2009 to jakieś małe kiryski np panda 6szt i te ciemnooczki z 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted August 16, 2009 Share Posted August 16, 2009 kirysek sterby i panda są ładne a co do cierniooczków wraz z kiryskami powiem stare powiedzonko "albo rybki albo akwarium" w tym przypadku masz do wyboru albo kiryski albo cierniooczki wolałbym kiryski bo cierniooczki sie ukrywają w dzień wiec obsada 1+2 Gurami 10 Razbor Espei lub z 10 zwinników 6-8 kirysków panda/sterby Link to comment Share on other sites More sharing options...
reeq Posted August 16, 2009 Author Share Posted August 16, 2009 Czyli : 4 gurami 6 szt. kirysków panda 4 cierniooczki Myersa ok 10 - 12 zwinników blehera Będzie grało ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts