misiaq Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Dzisiaj mu podalem i teraz plywa ciagle przy gorze akwarium i ma tak jakby duzy brzuch , co robic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dymek Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 A ile tej ochotki zjadł? nie powinna mu zaszkodzić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 napuchniety brzuch bo sie przeżarł , pływa na górze bo to generalnie ryba przypowierzchniowa jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksys24 Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Też miałem taki problem. To po prostu wygląda na przejedzenie. Do rana mu przeszło i teraz pływa jak gdyby nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiaq Posted September 16, 2009 Author Share Posted September 16, 2009 dobra wyzdrowial ale nie wiem czy mu jeszcze ja podam, nie zjadl duzo wlasnie , najwiecej miedziki zjadly ale im nic nie bylo ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
jucha Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Jak masz problem z przejedzeniem ochotką to podawaj porcjami. Nożyk plastikowy i drobnymi porcjami po troszkę. Wybierz dwa miejsca w oddzielnych rogach akwarium i w dwa miejsca wykładaj ochotkę. Jak będziesz pewny, że bojek ma dość to go zawieś w podrywce na chwilkę pod powierzchnią wody. Miedziki się najedzą, a bojek nie będzie chorował z przejedzenia (ja też mam takie syndromy jak się przeżrę dopisane: NIE OCHOTKĄ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mieczyk01 Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 najlepiej dla bojownika jest szczypta rono i wieczorem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts