guzdi Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Witam mam tło strukturalne ale mniejsze rybki wpływają mi za nie jak sobie poradzić bo co chwile muszę je wyławiać za niego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow2525 Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 jak wpłynęły to wypłyną....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trot Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 też mam tło i tylko kilka sztuk dało radę je sforsować jeśli chodzi o zapobieganie to : *masz do tła przyklejone po bokach takie siateczki??? jesli tak sprawdź czy się nie odkleiły bo to częste bardzo *czy tło wystaje ponad lustro wody?? a powinno *jest dobrze na dole podsypane żwirem?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
borysek111 Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Też mam strukturę i żeby mieć nalane dużo wody (ponad wierzchołkiem tła) przykleiłem siatkę do struktury, przedniej i bocznych ścian akwarium na taśmę samoklejącą. Woda jest nalana na maxa i rybcie nie uciekają. Polecam i popieram to co mówili poprzednicy, czyli sprawdź boczne siatki i podsyp żwirku jak masz dziurę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts