seba Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Mój gupik od tygodnia jest w kotniku nie chce urodzić . Kiedy urodzi ? Co mam zrobić aby jej to ułatwić? Ps Proszę nie zamykać tematu po jednej czy dwóch odpowiedziach , tak jak to zrobiono poprzednim moim temacie (pytałem się czy jest w ciąży) , chciałem potem zadać jeszcze kilka pytań i nie mogłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
embarrassed Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Echh.... nie wystarczy, że włożysz rybę do kotnika żeby urodziła. Ona musi być w odpowiednim stopniu zaawansowania (ciąży). Najlepiej daj fotkę. PS. Zadawaj te pytania bo już odopowież się pojawiła Ps2. Ten temat był poruszany 1000000000 razy Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba Posted August 25, 2009 Author Share Posted August 25, 2009 View My Video - tutaj taki foto-film , troche niewyraźnie widać ale jeszcze jest filmik sprzed kilku dni w dziale rybki - Gupik w ciąży Link to comment Share on other sites More sharing options...
embarrassed Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Jeszcze jakieś 2 tyg Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba Posted August 25, 2009 Author Share Posted August 25, 2009 a czy mam ją zostawić w kotniku czy przełożyć do normalnego akwa?A może dać jej samca do towarzystwa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts