bartek18 Posted September 23, 2015 Share Posted September 23, 2015 Mam też pytanie mam akwarium 126 l i mam dwie szafki, jedna jak na zdjęciu poniżej, a druga z drzwiczkami i bez tych wzmocnień w środku, jak myślicie, czy utrzyma 126 l ?, jak na razie stoi na niej 50 l akwarium i nic nie trzeszcze, nie piszczy itp. Nie podpinaj się z własnymi problemami pod czyjeś tematy, zakładaj własne. darekbart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAMYK32 Posted September 23, 2015 Share Posted September 23, 2015 Jeżeli pozbawisz szafkę tych nóżek to spoko może być w innym przypadku może dojść do pęknięcia/złamania dolnej płyty . Nogi powinny znajdować się centralnie pod płytami nośnymi(pionowe). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek18 Posted September 23, 2015 Author Share Posted September 23, 2015 Już biorę się za wymontowywanie , dla pewności wszedłem na szafkę i wytrzymała a za mały to ja nie jestem (prawie seta). PS. na obrazku nóżki są za blisko środka, w realu są one przy samych końcach płyty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted September 23, 2015 Share Posted September 23, 2015 PS. na obrazku nóżki są za blisko środka, w realu są one przy samych końcach płyty. Nieistotne, pionowe płyty nie mają podparcia, zdemontuj nóżki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek18 Posted September 23, 2015 Author Share Posted September 23, 2015 Zdemontowałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts