Zubr_86 Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Szukam dobrze zaopatrzonego sklepu z kamieniami ozdobnymi w kielcach. Szczególnie poszukuję: scenery stone oraz czerwonego wapienia. Chciałem kupić przez allegro ale właśnie aukcja mi uciekła a i tak nie byłem pewien co do ilości, rozmiarów. Także najlepiej będzie pójść, zobaczyć. Poleca ktoś jakiś sklep zoologiczny lub ogrodniczy w Kielcach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLB Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 (edited) Sklep ogrodniczy i skład kamieni obok Makro zaraz za Karczmą pod Strzechą, oraz sklep akwarystyczno-zoologiczny na os. Na Stoku w nowo wybudowanym bloku okolice nr.50 chociaż nie wiem czy akurat kamień tam dostaniesz, ale próbuj. Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Edited May 12, 2015 by TLB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zubr_86 Posted May 12, 2015 Author Share Posted May 12, 2015 Byłęm dziś w tym sklepie Na Stoku, mają tam kamienie ale akurat nie takie co bym chciał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLB Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 To jedź tam obok Makro po kamień. Spory wybór mają i za grosze:-) Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zubr_86 Posted June 8, 2015 Author Share Posted June 8, 2015 Byłem w tym sklepie ogrodniczym obok Makro. Wybór kamieni duży, ceny bardzo niskie; kamień wyglądający jak łupek drzewiasty po 45 groszy mały, 80 groszy większy za kilogram. Wziąłem ile uważałem do koszyka i zapłaciłem złotówkę To chyba mnie drożej wyniosło paliwo żeby z obwodnicy zjechać i wrócić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts