Jump to content

Kilka problemów


Oksgarth
 Share

Recommended Posts

Witam. Mam zbiornik 54 l diversa.

Temp 25-26 stopni, filtr nowy aquarel fan 1 ( jest na zbiorniki 60-100L)

obsada to neony, kirysy,molinezje,gupiki,oposek i bojownik.

Sam zbiornik ma 2 miesiace.

 

A więc co sie dzieje:

- mętna woda(nawet po podniance)

- na korzeniu nalot bialy( gdy go wyciagnołem to z tylu mial takie male kolce). Wyciagnolem juz go i kupilem roztwor na bazie jakiegos chloru....

 

Mam test 6in1 i wyniki sa wzorowe na 6+

Zaznacze ze stalo się tonie dawno, tak to był spokój i miałem piekną wode.

 

 

Co do rybek to padly mi 2 gupiki a bojownik jest w misce z CMF i sola bo był bardzo słaby.

 

 

Co mogę zrobić?

 

 

Pisz poprawnie. używaj polskich znaków. /darekbart

Link to comment
Share on other sites

Ile masz ryb? Podejrzewam ,że filtr nie daje rady z twoją obsadą zbiornika . Napisz te wyniki testów bo stwierdzenie wzorowe nam nic nie powie.Jak możesz daj też zdjęcie zbiornika.

Ech...DawW pierwszy.

Edited by psyho39
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...