Domownik Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Cześć początkującym akwarystą nie jestem ale mam pytanie odnośnie zagadnienia w którym jestem kompletnym amatorem. Otóż z powodu rosnącej liczby obowiązków mam coraz mniej czasu na codzienne pielęgnowanie mojego ultra mocno oświetlonego roślinniaka, kto czytał kiedyś moje tematy ten wie że codzienne przycinanie akwarium w którym jest 2,5 w/l to norma. Dlatego wpadłem na pewien pomysł ale nie jestem sadystą więc pytam. Czy jest możliwe zrobienie czegoś w stylu mikro Malawi w klasycznym 54l baniaku np jeden harem saulosi ?? Mam sporo sprzętu więc pytanie odnosi się w zasadzie do pojemności i czy wystarczyło by mi jeden kubeł minikani 120 czy musiałbym dodać kaskade fzn-3 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krak33 Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Malawi w tak małym akwarium to nieporozumienie,odpuść ... prędzej muszlowce. To nie jest litraż na pyszczaki ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domownik Posted November 20, 2014 Author Share Posted November 20, 2014 Inne rybki w podobnej piaszczysto kamiennej scenerii? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysiek1702 Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 prędzej muszlowce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts